Priser
Kurspakke én
4200 kr
Kursavgift (undervisning, aktiviteter m.m.), forkost, lunsj, middag, kvelds og overnatting i oppredde senger.
Kurspakke to
2700 kr
Kursavgift (undervisning, aktiviteter m.m.), lunsj og middag («dagpakke»). Frokost og overnatting ikke inkludert.
Overnatting for foreldre
2150 kr
Overnatting for foreldre som trenger et sted å sove. Måltider er inkludert i prisen, men vi regner med at de hjelper til litt underveis.
Ekstra overnatting før og etter kurset
230 kr
Ekstra overnatting fra søndag til mandag før kurset, og fra lørdag til søndag etter kurset. Prisen gjelder per natt. Frokost kommer i tillegg.

For familier innvilges det søskenmoderasjon med 1000 kroner i avslag på kursavgiften ved barn nummer to og tre. Ved valg av dagpakke er moderasjonen  satt til kr 500.

Dersom foresatte/verge ønsker overnatting i tillegg til deltakeren, kan det skrives i «Andre opplysninger»-feltet. Overnatting fra lørdag til søndag kan være aktuelt for de fra Kammerorkesteret, som kal være med på Fjord Cadenza.

Deltakeravgiften betales ved påmelding til konto:
5353 05 30538, eller VIPPS TIL 71789 (Ålesund orkesterskole).

Påmeldingen er i utgangspunktet bindende, med angrefrist på 14 dager.

NB! OPPGI NAVN I MERKNADSFELTET I NETTBANKEN ELLER PÅ VIPPS!

Søk om støtte

Husk at du kan søke om støtte fra UNOF (De unges orkesterforbund). Gjennom «Orkester for alle», hjelper UNOF de som har dårlig råd og trenger økonomisk støtte til å delta på sommermusikkskoler. De kan dekke inntil 3000 kroner av kursravgiften. Les mer og søk om støtte via deres nettsider. Du må begrunne hvorfor din økonomiske situasjon tilsier at du trenger støtte.

Dette får du

PROFESJONELLE INSTRUKTØRER

Alle instruktører ved Orkesterskolen har lang erfaring på instrumentet sitt. De har spilt i orkester i mange år, og noen er til og med solister. De har mye å lære bort!

VARIERT MUSIKK

Musikk er så mangt, og folk har ulik smak. Dette tar vi selvsagt hensyn til! Selv om repertoaret er klassisk rettet, er vi ofte innom  populærmusikk og andre sjangere fra musikkhistorien.

NYE VENNER

Du behøver aldri å føle deg alene hos oss. Her er det barn og unge av alle aldere (7-19), og alltid en voksen å snakke med når det trengs.

GOD MAT

Avhengig om du velger å bo hjemme eller ikke, er både frokost, lunsj, middag og kveldsmat inkludert i prisen. Har man allergier tar vi hensyn til dette uten tillegg. Det gis også mulighet til å gå på butikken om kveldene, eller kjøpe noe godt fra vår egen kiosk.

GØYE DAGER

Hos Orkesterskolen er sørger vi for at alle har det gøy, på tross av lange øvingsdager. Vi finner på mye sprell mellom øvingene. Ved internatet er det tilgang til fotballbane, volleyballbane, billiard, brettspill og mye mer.

MULTIMEGASHOW

Hva er det sa du? Multimegashow er årets beste underholdnigskveld. Elevene (og kanskje en og annen instruktør?) står for programmet. Dette er kvelden du kommer til å huske!