Vil du få en påminnelse når det nærmer seg neste års kurs? Eller kanskje en og annen oppdatering? Meld deg på her!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET  Dette får du

  PROFESJONELLE INSTRUKTØRER

  Alle instruktører ved Orkesterskolen har lang erfaring på instrumentet sitt. De har spilt i orkester i mange år, og noen er til og med solister. De har mye å lære bort!

  VARIERT MUSIKK

  Musikk er så mangt, og folk har ulik smak. Dette tar vi selvsagt hensyn til! Selv om repertoaret er klassisk rettet, er vi ofte innom  populærmusikk og andre sjangere fra musikkhistorien.

  SOSIALT SAMVÆR

  Du behøver aldri å føle deg alene hos oss. Her er det barn og unge av alle aldere (7-19), og alltid en voksen å snakke med når det trengs.

  GOD MAT

  Avhengig om du velger å bo hjemme eller ikke, er både frokost, lunsj, middag og kveldsmat inkludert i prisen. Har man allergier tar vi hensyn til dette uten tillegg. Det gis også mulighet til å gå på butikken om kveldene, eller kjøpe noe godt fra vår egen kiosk.

  GØYE DAGER

  Hos Orkesterskolen er sørger vi for at alle har det gøy, på tross av lange øvingsdager. Vi finner på mye sprell mellom øvingene. Ved internatet er det tilgang til fotballbane, volleyballbane, billiard, brettspill og mye mer.

  MULTIMEGASHOW

  Hva er det sa du? Multimegashow er årets beste underholdnigskveld. Elevene (og kanskje en og annen instruktør?) står for programmet. Dette er kvelden du kommer til å huske!