Informasjonskapsler

I likhet med de fleste andre nettsider, benytter Orkesterskolen.com seg av informasjonskapsler.  Vi gjør dette for å gi deg en bedre oppelvelse. Informasjonskapslene, eller «cookies», er tekstfiler som lagres på datamaskinen din, nettbrettet eller mobilen din når du bruker de fleste nettsider.

De hjelper oss til å:

  • La deg dele innhold med de du kjenner
  • Forbedre nettsiden, sikkerheten og hastigheten.

Vi bruker de ikke til å:

  • Lagre identifiserende informasjon
  • Lagre sensitiv informasjon
  • Tilby tredjeparter informasjon om besøkende.

Ekomloven

En revidert ekomlov trådte i kraft den 1. juli 2013 og har fått en ny bestemmelse om vilkårene knyttet til lagring av opplysninger i kommunikasjonsutstyr, ekomloven § 2-7b.

Samtykke

Ved å være på Orkesterskolen.com, godtar du at informasjonskapsler lagres i din nettleser. Dersom du ikke vil ønsker at det lagres informasjonskapsler, kan du slå dette av i innstilingene til nettleseren din.

Bruk av informasjonskapsler på orkesterskolen.com

Publiseringsløsningen

Publiseringsløsningen, WordPress, benytter informasjonskapsler for å lagre innstillinger for de som logger seg på systemet. Om du logger inn i WordPress, brukes informasjonskapsler til huske innstillingene dine og gjenkjenne deg neste gang. Det lagres kun informasjon om innloggede brukere.

Skjemaer

Skjemaet vi bruker til påmeldinger (Google Forms) benytter informasjonskapsler. For å gjøre deg kjent med disse, henvises det til Googles bruk av informasjonskapsler

Hvordan sletter jeg informasjonskapsler?

Dersom du ikke vil ønsker at det lagres informasjonskapsler, kan du slå dette av i innstilingene til nettleseren din.